ABC Restaurants

Bij binnenkomst kijk je op het gezellige centrale plein uit over de diverse restaurants met elk zijn eigen gastronomisch aanbod. Door één van onze medewerkers krijg je een vaste plaats aangewezen, van waaruit je de culinaire avonturentocht begint en eindigt. Ook alle niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen! Wil je toch een alcoholische versnapering? Dan kun je dit bij binnenkomst aangeven. Hiervoor bieden wij een speciaal alcoholarrangement aan.

Wij hebben een uniek all you can eat concept, zodat je nooit hoeft te kiezen waar je zin in hebt. Liefhebbers van vlees, vis, salades, sushi of zoete lekkernijen kunnen bij ons naar hartenlust dineren. Maar ook liefhebbers van de Chinese, Italiaanse of Mexicaanse keuken kunnen bij ons terecht. Wij hebben maar liefst negen of zelfs elf (afhankelijk van de locatie) restaurants onder één dak!

ABC Restaurant blijft steeds vernieuwen. We zijn voortdurend op zoek naar het lekkerste in de allerhoogste kwaliteit! Voor de kinderen is er een scala aan (speel) mogelijkheden!